Evlilik Teklifi Fikirleri

Evlilik Teklifi Fikirleri

Evlilik teklifi çiftler için oldukça özel ve rüya gibi bir andır. Erkek kadına evlilik teklifi etmeye karar verdiğinden itibaren evlilik teklifi için önceden hazırlanılır ve her şeyin mükemmel olması istenir. Özellikle kadınlar için oldukça heyecan verici bir sürpriz olan evlilik teklifleri birbirinden çok farklı şekillerde gerçekleştirilebilir.

Evlilik teklifinin en önemli yanı iki kişiye özel olması ve hayatlarını birleştirecek iki kişinin buna attığı ilk adım olmasıdır. Bazen çiftler bu anıyı yakınlarıyla paylaşmayı ve kalabalık bir ortamda böyle bir teflik yapılmasını tercih edebilirler. Bazen de çiftler bu anın sadece ikisine özel olmasını sonradan sevdikleriyle paylaşmayı isteyebilirler. Bizim önerilerimizde her iki durum da olacak. Siz partnerinizin sevdiği şeyleri bilen kişi olarak teklif önerilerini kendi tarzınıza ve sevdiğiniz hale uyarlayabilirsiniz.

Son olarak şunu söylemek isteriz ki evlilik teklifinin en heyecan verici yanı tamamen sürpriz ve hiç beklenmeyen bir anda yapılmasıdır. O yüzden evlilik teklifi edecek kişinin buna dikkat etmesi, ağzından kaçırabilecek kişilere önceden haber vermemesi gerekir.

Romantik Bir Açık Hava Sineması Ayarlayın

Bu biraz zor gibi gözükse de son dönemde Instagram’da en çok paylaşılan konseptlerden birisi olduğundan aslında bunu yapan organizasyon şirketleri de bulabilirsiniz. Eğer projeksiyon yansıtıcınız varsa kendiniz de gayet tatlı bir planlama yaparak kendinize şirin bir alan yaratabilirsiniz.

Bu konseptte her şey salaş ancak oldukça estetik gözükmeli. Piknik tadında bazı yiyecekler ve içecekler de size eşlik etsin. Sinema işini hiç katmadan da çimenlerin üzerinde minderlerin olduğu, cozzy denilen loş ışıklı bir ortam hazırlayabilirsiniz. Önemli olan ortamın güzelliği. Eğer isterseniz tüm gece baş başa olun isterseniz de bir süre sonra sevdikleriniz sürpriz yaparak ortaya çıksınlar ve teklifi hepbirlikte kutlayın!

Sürpriz İçerisine Sürpriz Teklif Saklayın

Sürprizin içerisine evlilik teklifi saklayın derken şunu demek istiyoruz; evlilik teklifi için değil de başka bir şey için kendisine sürpriz hazırlıyormuşsunuz gibi davranın ve teklifi bu sürprizin içerisine gizleyin.

Örnek vermek gerekirse partnerinizin doğum gününde ona sevdikleriyle birlikte bir parti veya sürpriz eğlence düzenleyin. Herhangi bir şeyden şüphelense bile bu doğum günü için bir şeyler yaptığınızı anlamak olacaktır. Eğer ağzınızı yeterince sıkı tutarsanız evlilik teklifine dair hiçbir şey düşünmeyecektir. Doğum günü sürprizine şaşırması henüz geçmeden yapacağınız evlilik teklifi onun için hiç beklenmedik bir şey olacak ve büyük bir ihtimalle oldukça fazla şaşıracaktır.

Bu tarz bir sürpriz sadece doğum günü için değil hayatında iyi giden başka herhangi bir şey için bir kutlama şeklinde de olabilir. Örneğin; terfini veya yeni işini kutlamak için toplandık gibi farklı bahanelerle bir araya gelinen bir ortamda evlilik teklifini geri plana saklamak ve insanları bir araya getirmek çok daha kolay olacaktır.

Böyle büyük bir etkinlik içerisinde evlilik teklifi yapmak elbette kalabalık ortamda evlilik teklifi almak isteyen birisine uygundur. Bu sebeple partnerinizi iyice tanıdığınızdan ve neyi isteyeceğinden emin olun. Sonrasında ortamda bu teklifi yapacağınızı güvendiğiniz birileri bilirse o büyülü anları kameraya almak, fotopraflamak gibi işleri de üstlenebilir.

Hep Gitmek İstediğiniz Tatili Ayarlayın ve Evlilik Teklifi Edin

Aylardır belki de yıllardır ertelediğiniz ancak hep konuştuğunuz ve yapmak istediğiniz bir tatil planı mı var? Eğer maddi ve manevi olarak inanılmaz uç bir şey değilse evlilik teklifini yapmak için mükemmel bir zaman! Bu tatili ayarlamayı biraz daha hızlandırarak yüzüğü de cebe atıp tatilinize çıkabilirsiniz.

Eğer birlikte çok kez konuşup gitmek istediğiniz özel bir yer yoksa partnerinizi; Kapadokya, gibi estetik açıdan güzel ve sizin için değişiklik olacak herhangi bir yere de götürebilirsiniz.

Onu İkiniz İçin Özel Bir Yere Götürün

Güzel ve özel bir restorant, tatil vs elbette evlilik teklifi için mükemmel olsa da eğer partneriniz nostaljik şeyleri seviyorsa onun için çok özel bir teklif programı hazırlayabilirsiniz. Bu konu biraz sizin yaratıcılığınıza kalmış olsa da biz yine de bazı örnekler vermeye çalışacağız…

Örneğin tanıştığınız yer sürpriz hazırlamaya müsaitse bir şekilde bir bahaneyle onu oraya getirterek evlilik teklifini de burada yapabilirsiniz. Hatta eğer birileri aracılığı ile tanıştıysanız o tanıştıran kişilerin de bu ortamda bulunması adeta bir nostalji şelalesi olacaktır.

İkiniz için başka özel anlar da olabilir. İlk el ele tutuştuğunuz sokak, birbirinizi ilk öptüğünüz yer, ilk kez yemeğe gittiğiniz yer ya da hep gitmek istediğiniz ama bir türlü gidemediğiniz herhangi bir yer… Bütün bunlar evlilik teklifi gibi çok özel bir şeyi daha da özel kılacaktır. Önemli olan bu fikirleri ve yerleri evlilik teklifine uygun bir hale getirebilmek. Tanıştığınız yer bir mağaza olsa dahi güzel bir kurgu senaryoyla bunu gerçekleştirebilirsiniz.

Yat-Tekne Gezisi Ayarlayın

Bunu gideceğiniz bir tatilde yapabileceğiniz gibi eğer İstanbul’da yaşıyorsanız veya İstanbul’a bir ziyaret planlıyorsanız Boğaz’da da gerçekleştirebilirsiniz. Boğaz’ın veya denizin o büyülü ortamında ister ikinizin baş başa olduğu, ister başka yakınlarınızın ve sevdiklerinizin de olduğu bir gece organize edebilirsiniz. Hatta romantizmi doruklara taşımak istiyorsanız lazer ile teklifinizi köprüye yansıtmalarını da isteyebilirsiniz.

Maceraya Atıldığınız Bir Evlilik Teklifi Yapın

Eğer macera yaşamayı seven bir çiftseniz size bazı önerilerimiz var. Bunge jamping yapmak olur, tırmanış yapmak olur eğer sevdiğiniz hep yapmak istediğiniz veya zaten hali hazırda birlikte yaptığınız extreme sporlar varsa harika! Bunları yaparken hiç hazır olmadığı ancak tabii ki tehlike de arz etmeyen bir anda ona edeceğiniz evlilik teklifinin ne kadar şaşırtıcı olabileceğini hayal edebiliyor musunuz?

Yıldızların Altında Evlenme Teklif Edin

Yıldızların son derece güzel gözüktüğü bir sahil kenarında baş başayken evlilik teklifi etmek oldukça romantik bir anı olacaktır. Eğer isterseniz tekliften sonra aynı ortama sevdiğiniz yakın arkadaşlarınızın gelmesini sağlayarak bu güzel manzarada küçük bir kutlama da gerçekleştirebilirsiniz.

Kendi Hazırladığınız Yemekte Teklif Edin

Bu kulağa biraz klasik ve basit gelebilir ancak hala daha romantikliği kaybolmamış bir evlilik teklifidir. Alacağınız bri şarap ve elinizden gelen en iyi yemeklerden oluşan bir menü ile hoş bir ortam yaratabilirsiniz. Bu ortamda her şeyin sizin elinizden çıkmış olması birdenbire her şeyi mükemmelleştirecektir. O yüzden herhangi bir şey kusurlu mu diye panik yapmayın ve sadece elinizden gelenin en iyisini yapın. Birlikte yemek yerken birden bire yapacağınız teklif ile geceyi zaten kusursuz bir hale getireceksiniz.

Ortamın loş olmasına ve mum kullanmaya dikkat edin. Hem sizi rahatlatacak hem de ortamı daha da romantik hale getirecek sevdiğiniz tarzda soft müzikler açabilirsiniz.

İşin İçine Başkalarını veya Büyük Organizasyonları Katın

Bu kısım biraz zor olsa da eğer tanıdıklarınız çoksa herhangi bir spor müsabakası ya da bir konser organizasyonunda böyle bir şey ayarlayabilirsiniz. Bu teklif tarzı tam filmlerdeki, dizilerdeki gibi bir evlilik teklifidir ve normalde şahit olacak olandan çok daha fazla insanın şahit olduğu bir durumdur. Basket maçlarındaki molalar, görece daha küçük yerlerde gerçekleşen konser faaliyetleri bu teklifler için uygun olabilir. Eğer böyle bir hevesiniz varsa ve bu heyecana dayanabileceğinize inanıyorsanız ortak sevdiğiniz bir organizasyona onu götürerek evlilik teklifini herkesin önünde de yapabilirsiniz. Çok sevdiğiniz bir müzisyenin konserinde böyle bir şey yaşanması teklifinizi daha da unutulmaz kılacaktır.

Etiketler: evlilik teklifi
Temmuz 29, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR