Bride To Be Bekarlığa Veda Partisi Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bride To Be Bekarlığa Veda Partisi Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bekarlığa Veda Partisi Nedir?

Bekarlığa veda partisi, gelin ve damadın evlenmeden önce bekar hayatına veda anlamı taşıdığı, düğün hazırlıkların getirdiği stresi atmalarını sağlayan bir organizasyon olarak bilinmektedir.

Mükemmel ve eğlenceli bir bekarlığa veda partisi için, hazırlıklı ve planlı bir süreç gerekmektedir. Bekarlığa veda partilerinin olmazsa olmazı bazı önemli noktaları vardır. Bunlardan ilki ve en önemlisi, partinin yapılacağı mekandır. Mekanı belirledikten sonra, temaya uygun kıyafet seçimi, dekorasyon ürünleri, atıştırmalıklar ve hediyeler gibi aşamalara geçilir.

Bekarlığa Veda Partisi için Hangi Malzemeler Gerekir?

Eğlenceli ve hafızalardan silinmeyecek bir bekarlığa veda partisi için gerekli unsurlar şunlardır:

  • Temaya uygun bir mekan
  • Parti süsleri
  • Atıştırmalıklar
  • Hediyeler
  • Gösterişli bir dekor
  • Konsepte uygun kıyafetler
  • Maskeler
  • Pasta
  • Balonlar
  • Saç aksesuarları
  • Rozetler

Bekarlığa veda partisini daha keyifli hale getirmek için birbirinden farklı parti malzemelerini kullanmak da mümkündür.

Bekarlığa Veda Partisi Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bekarlığa veda partileri, uzun zamandır süregelen eğlenceli bir düğün geleneğidir. Geride güzel anılarla hatırlayacağınız eğlenceli bir bekarlığa veda partisi yapmak istiyorsanız dikkat etmeniz gereken bazı önemli noktalar vardır.

  1. Gelin veya Damadın Fikirlerine Danışın

    Bekarlığa veda partileri, gelin ve damadın düğün hazırlıklarının getirdiği yorgunluğu ve stresi atmak adına düzenlenen bir organizasyon olduğundan partinin nasıl yapılacağı konusunda fikirlerini almak son derece önemlidir.

  2. Parti Bütçesini Belirleyin

    Her gelin ve damat adayının bütçelerinin farklı olması göz önünde bulundurarak parti için ne kadar bütçe harcanacağını önceden belirlemek gerekmektedir.

  3. Parti Tarihini Belirleyin

    Partinize davet edeceğiniz konuklarınızın müsaitlik durumu kişiden kişiye göre değişebilmektedir. Bu yüzden herkese göre uygun bir tarih bulma konusunda stres yaşamamak adına, partinizin tarihini birkaç ay önceden belirlemelisiniz.

  4. Partinin Yapılacağı Mekanı Belirleyin

    Bekarlığa veda partisinin yapılacağı mekan, her kişiye göre farklılık göstermektedir. Bazı gelin ve damat adayları, bekarlığa veda partisini evde yapmak isterken bazıları da dışarıda yapmak isteyebilir. Bunun için partinizi nerede yapmak isteyeceğinize karar verdikten sonra mekan araştırmalarına başlayabilirsiniz.

  5. Konuklarınızın Partinize Nasıl Ulaşabileceğini Belirleyin

    Bekarlığa veda partisine şehir dışından gelecek olan konuklarınızın, partinize zamanında ulaşabilmeleri için, uçak, otobüs veya tren bilet rezervasyonlarını önceden ayarlamak gerekmektedir.

  6. Yemek Menüsünü Planlayın

    Mükemmel bir bekarlığa veda partisi düzenleyebilmeniz adına konuklarınıza vereceğiniz yemek menüsünü önceden belirlemelisiniz. Partinizde ikram edeceğiniz menüler geleneksel mutfaktan veya dünya mutfağından lezzetler olabilir.

  7. Partinin Dekorasyon Ürünlerini Belirleyin

    Bekarlığa veda partilerinde balonlar, aksesuarlar, maskeler ve daha birçok süs malzemeleri olmazsa olmaz ürünlerdir. Partinizin konseptini belirledikten sonra konseptinize uygun süs malzemelerinin siparişini verebilirsiniz.

  8. Davetiyenizi Gönderin

    Bekarlığa veda partinizin tüm aşamalarını tamamladıktan sonra konuklarınıza davetiyelerinizi gönderebilirsiniz.

Bekarlığa Veda Partisinde Aradığınız Bütün Ürünler Parti Adresinde!

Toplumun temel yapı taşı olan aile kurumu, evlilik ile başlamaktadır. Her insan hayatının aşkını bulmak ve onunla bir ömür boyu sürecek huzurlu, mutlu bir evlilik yapmak ister.

Bekarlığa veda partisi de ülkemizde gitgide popülerliği artan bir organizasyon olarak karşımıza çıkmaktadır. Bekarlığa veda partisi, gelin ve damadın dostlarıyla düğün hazırlıklarının getirdiği stresi üzerlerinden atmaları için eğlendikleri bir organizasyondur.

Parti adresi olarak bekarlığa veda partisi için gerekli olan balonlar, taçlar, rozetler ve daha birçok dekorasyon ürünlerini https://www.partiadresi.com/ sitemizden detaylıca inceleyebilir, fiyat karşılaştırmaları yapabilir ve kolayca sipariş verebilirsiniz.

 

Bekarlığa Veda Partisi Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

  1. Bride to Be Ne Zaman Yapılır?

    Bekarlığa veda partisi düğünden önce düzenlenen bir tür organizasyondur. Her çift için evlilik tarihi farklı olduğundan partinin ne zaman yapılacağı konusu çiftlere göre değişebilmektedir. Genellikle bride to be partileri düğünden bir iki gün önce yapılmaktadır.

  2. Bekarlığa Veda Partisinde Neler Yapılır?

    Bekarlığa veda partisinde, bol bol müzik eşliğinde eğlence, karaoke, çeşitli oyunlar, pasta kesmek gibi birçok aktivite yapılmaktadır.

  3. Bekarlığa Veda Partisinde Ne Giyilir?

    Bekarlığa veda partisi eğer dışarıda yapılacak ise daha şık elbiseler giymek önerilmektedir. Eğer parti ev ortamında yapılacak ise daha günlük kıyafetler tercih edilmektedir.

  4. Bekarlığa Veda Partisini Kim Yapar?

    Bekarlığa veda partisini genellikle gelin veya damadın yakın arkadaşları tarafından düzenlenmektedir. Fakat bazı durumlarda gelin veya damadın kuzenleri, iş arkadaşları gibi gruplar da bekarlığa veda partisini düzenleyebilmektedir.

  5. Bekarlığa Veda Partisini Kim Öder?

    Bekarlığa veda partisinin masraflarını gelin ve damat ödemektedir.

Etiketler: bekarlığa veda partisi
Temmuz 13, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR